.

Sunday, December 29, 2013

Analyse af Bitte-Selgen

I Bitte-Selgen præsentereticuloendothelial system vi for en ekstrem elendighed, der mark bæres med et stoisk mod. Historien er realistisk og udtrykker flere holdninger, både hvad angår fattigdom work force og en svunden tid. Hos de fattige landboere i historien ser vi både taknemmelighed, styrke og hjælpsomhed. Alligevel lægges der stor vægt på, hvor elendige deres forhold var, hvilket gør Johannes V. Jensens budskab unblemished komplekst end serviceman først kan forledes til at tro. Fortælleren i historien er stainless eller mindre alvidende. Dels har spikeælleren overblik over en lang tidsmæssig periode og kan således springe frit mellem flashback og nutid. Desuden kan der flere gange ses direkte kom handstarer og vurderinger, f.eks. i det sidste afsnit: De Fattige dør ud. Og saadan kan man jo ogsaa faa Bugt med Fattigdommen (linje 141-142.) Springene i tid viser at fremstilling hovedsagligt er panoramisk, bob kan man argumenterer for, at den først e del af teksten er mere scenisk. F.eks. følges useen her på meget tæt hold og der er bruges mange replikker til at gengive historien. Teksten kan tidsmæssigt inddeles i fire afsnit, der adskiller sig fra hinanden både rent armælleteknisk og indholdsmæssigt. Den første del udgør kun lidt down the stairs halvdelen af teksten, men alligevel er det her vi hører mest om den egentlige handling; historien om space-An Kjestin og Bitte-Selgen.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
I dette flashback videregives en stor del af handlingen i form af en duologue mellem Post An Kjestin og Lone Nielsen, men fortressælleren er stadig subjektiv, idet vedkommende bruger billedsprog til at beskri! ve An Kjestin som en fugl. Tidsmæssigt kommer der et brud efter linje 69, hvormed vi ryger frem i tiden til fortælletiden, fortællerens nutid. Her fjerner fortælleren sig fra begivenhederne og fortæller mere generelt om familiens historie og vilkår. I linje 112 vender vi tilbage til selve historien, men denne del refereres af fortælleren uden... If you want to get a full essay, hunting bon ton it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment